Welkom bij In Orde Ontwerp Interieuradvies
 

Goede afspraken resulteren in goed werk!

Ik weet graag wat ik kan verwachten en maak daar graag duidelijke afspraken over. Ik hoop jij ook. Daarom vertel ik je hier hoe ik werk.

Telefonisch kennis maken

Na het ontvangen van jouw mailtje of contactformulier, bel ik je op. In dit gesprek verkennen we of we een klik hebben en of ik wat voor je kan betekenen.

Is dat gesprek positief, dan maken we een afspraak bij jou thuis.

Kennismakingsgesprek

Ik kom, nog geheel vrijblijvend, naar jou toe. Voor een goed ontwerp is het belangrijk de situatie ter plekke te kennen. We bekijken samen je huis en bespreken meteen wat jouw ideeën, wensen en budget zijn.

Als de klik dusdanig is dat ik een offerte mag maken, dan kan ik meteen meten. Dit doe ik ook als je voor een standaardpakket kiest. Dat houdt de snelheid in het proces en het scheelt een keer heen en weer rijden. Bij grote trajecten maak ik eerst de offerte en kom ik later een keer apart meten.

Offerte

Al mijn advieswerk begint met een offerte. Zoals je kunt zien bij mijn aanbod en tarieven, heb ik voor een aantal zaken een standaard pakket gemaakt. Dan is het bedrag meteen duidelijk. Maar er zijn ook veel activiteiten die dusdanig samenhangen met de feitelijke situatie dat ik daar een specifieke kosteninschatting van moet maken. Ook zijn er een aantal zaken die eigenlijk niet in te schatten zijn, die doe ik alleen op basis van uurtarief. Dan maak ik een schatting van het aantal uren. 

Als er zaken zijn waarvan ik voorzie dat ik je er niet mee verder kan helpen, dan geef ik dat aan. Eventueel kan ik je in contact brengen met een andere partij die je met dat onderdeel wèl verder kan helpen.

Goedkeuring offerte

Als je het eens bent met mijn voorstel, dan geef je daarvoor schriftelijk akkoord door middel van een opdrachtbevestiging. Mijn algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing. Ook als je kiest voor een standaardpakket vraag ik je een opdrachtbevestiging te tekenen. Daarna gaan we samen aan de slag!

Ik wil je écht leren kennen en met je samenwerken

Alleen als ik precies weet hoe je leeft en wat je hobby’s zijn, hoe je denkt over het milieu en of je bijvoorbeeld allergieën hebt, kan ik iets ontwerpen dat werkelijk bij jou past. Wees dus voorbereid, ik ga je het hemd van het lijf vragen….. Daar heb ik verschillende middelen voor, zoals onder andere een vragenlijst die ik je vraag in te vullen. Ook kun je een moodboard maken en heb ik een soort kwartet.

Uitvoering

Ik ga de afgesproken zaken voor je uitvoeren. Ik zal dat naar eer en geweten zo goed mogelijk doen. Mochten er toch zaken zijn waar je niet tevreden over bent, laat het me dan alsjeblieft zo snel mogelijk weten, zodat we kunnen kijken hoe we dat kunnen oplossen.

Inkoop van producten en inhuur van andere partijen

Als we te maken hebben met “derde” partijen dan heeft het mijn voorkeur als de contracten met hen direct tussen jou en hen lopen. Dat houdt de lijnen duidelijk. Ik sta voor mijn relaties, dus als er tijdens de uitvoering van een project iets niet goed loopt, zal ik vanzelfsprekend bemiddelen.
Bij sommige leveranciers is de “directe lijn” niet mogelijk: jij kunt niet bij hen inkopen en ik wel. In dat geval bepalen we samen wat jij wilt hebben, jij betaalt vooraf aan mij en koop ik voor je in. De leverancier blijft aansprakelijk voor wat hij/zij heeft geleverd, ook in een eventueel garantiegeval na afronding van het project.

Waar ik voor sta: 

goede afspraken, goed werk! 

En goede oplossingen als er toch iets mis gaat!

Neem vrijblijvend contact op


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn