Welkom bij 
In Orde Ontwerp

Ik ben jouw interieurontwerper!

Graag stel ik me voor! Mijn naam is Judith van Schaik. Ik help je graag aan een stevig fundament voor je verbouwing. 

Het liefst teken ik voor een bestaande woning die niet “werkt” voor de bewoner(s). Ik help graag met het ontwerpen van een indeling en inrichting die wèl werkt. 

Ik heb namelijk iets met ordenen, organiseren en zaken inzichtelijk maken. Daarmee kwam ik ooit in de financiële sector terecht. Ook deed ik lang geleden al een opleiding tot professional Organizer. Maar, ik miste in beiden de creativiteit.

Tot we bijna twintig jaar geleden zelf een oud en afgeleefd huis kochten. Als kind tekende ik altijd al plattegrondjes van huizen, dus nu kon ik me echt uitleven. Inmiddels hebben we dat huis in twee fasen volledig gerenoveerd. Naast de ontwerpen, zorgde ik zelf ook voor de organisatie daar om heen. Die verbouwingen liepen gesmeerd en zonder veel zorgen. Het plezier dat ik daaraan beleefde smaakte naar meer.

Ik zag een kans om mijn talent voor ordenen en organiseren te combineren met mijn creativiteit. Want door slim te ordenen, kun je een huis mooi maken! De opleiding Architectuur en Interieur maakte het plaatje compleet.

Zo werd In Orde Ontwerp geboren!


Neem vrijblijvend contact op, ik leer je graag kennen!

  
 
 
 
Info
LinkedIn