Welkom bij In Orde Ontwerp Interieuradvies
 

Ik ben jouw interieurontwerper!

Graag stel ik me voor! Mijn naam is Judith van Schaik. Ik help je graag aan een stevig fundament voor je verbouwing. 

Het liefst teken ik voor een bestaande woning die niet “werkt” voor de bewoner(s). Ik help graag met het ontwerpen van een indeling en inrichting die wèl werkt. 

Ik heb namelijk iets met ordenen, organiseren en zaken inzichtelijk maken. Daarmee kwam ik ooit in de financiële sector terecht. Ook deed ik lang geleden al een opleiding tot professional Organizer. Maar, ik miste in beiden de creativiteit.

Tot we bijna twintig jaar geleden zelf een oud en afgeleefd huis kochten. Als kind tekende ik altijd al plattegrondjes van huizen, dus nu kon ik me echt uitleven. Inmiddels hebben we dat huis in twee fasen volledig gerenoveerd. Naast de ontwerpen, zorgde ik zelf ook voor de organisatie daar om heen. Die verbouwingen liepen gesmeerd en zonder veel zorgen. Het plezier dat ik daaraan beleefde smaakte naar meer.

Ik zag een kans om mijn talent voor ordenen en organiseren te combineren met mijn creativiteit. Want door slim te ordenen, kun je een huis mooi maken! De opleiding Architectuur en Interieur maakte het plaatje compleet.

Zo werd In Orde Ontwerp geboren!

Neem vrijblijvend contact op, ik leer je graag kennen!


Ook naast mijn werk ben ik een bezige bij. Zoals zich al laat raden ben ik graag aan het klussen, maar ik zit ook graag achter de naaimachine of luister muziek. Ook buiten ben ik graag. In onze tuin, of lekker aan het wandelen in de natuur. Rondom huis geniet ik van onze streepjeskater die, als ie niet slaapt, zich met alles bemoeit. 

Verder geniet ik enorm van gezelligheid, maar kan daarna de stilte ook weer erg waarderen. In grote gezelschappen voel ik me vaak verloren, maar oprechte aandacht over en weer in een één op één gesprek maakt me blij! Ook hoop ik altijd dat mensen met respect met elkaar om willen gaan. Ik hou er niet van als mensen elkaar naar beneden halen. Geef liever een compliment en inspireer elkaar!  
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn